lauantai 13. kesäkuuta 2015

Pre Scriptum

Hei kaikki! Päätin alkaa kirjoittamaan näitä treeni-, kalusto- ja kisajuttuja omaan blogiin, koska:

A: Liikuntablogejahan ei ole koskaan liikaa.
B: Näistä asioista on kiva puhua, jos joku kuuntelee tai vaikkei kuuntelisikaan.
C: Facebook-kaverini lienevät kyllästyneitä kuuntelemaan.

Ajattelin kirjoitella tänne hyvin vaihtelevia juttuja tasaisen epäsäännöllisesti. Eli en aio ottaa tänne kirjoittamisesta suurta stressiä, joten älkääkä tekään ottako vaikka postauksia ei kuuluisikaan. Silloin luultavasti minulla treenit sujuu, olen luopunut kirjoittamisesta tai minulla on jotain muuta parempaa tekemistä. :) Seuraan itse kymmeniä pyöräily-, juoksu- ja triathlon-harrastajien blogeja, joista saan hieman lisämotivaatiota ja vinkkejä omaan treenaamiseeni. Tämä blogi toimii lähinnä omien treenien ja kisojen analysointiin ja muistojen tallentamiseen, mutta toivottavasti joku tästäkin jotain saa irti.

Kauden toinen avovesiuinti Espoon Kaitalammella.

Omasta taustastani voisin kertoa sen verran, että olen pyöräilyn harrastaja, joka myös juoksee ja ui. Olen myös diplomi-insinööri, IT-alan yrittäjä ja nörtti, joten työaikani (ja monesti myös vapaa-aika) kuluu tietokoneen äärellä. Liikuntaharrastus onkin osoittanut olevan loistavaa vastapainoa päätetyöskentelylle. Vuosia sitten, opiskelujeni lopussa, huomasin opiskelijaelämän tehneen tepposet ja nostaneet painoni jo ylipainon puolelle. Myös selkäkivut vaivasivat, kun aika kului hartiat kyyryssä tietokoneen edessä. Silloin päätin hankkiutua jälleen parempaan kuntoon ja aloin kulkemaan työ- ja koulumatkoja polkupyörällä. Työmatkapyöräily alkoi tuntumaan hauskalle puuhalle ja sen rinnalle tuli pian maastopyöräily, jonka lisäksi myöhemmin vielä maantiepyöräily. Pyöräharrastuksien myötä paino tippui, kunto alkoi nousta ja varasto täyttyä erilaisista polkupyöristä. WIN-WIN-WIN! 

Mielikuvaharjoituksia Valvatusjärvellä ensimmäistä puolimatkaa edeltävänä iltana.
Viime vuosina liikuntaharrastukseni on suuntautunut lähinnä triathloniin ja tähän mennessä on tullut koettua sprintti- ja perusmatkoja, sekä viime kesänä ensimmäinen puolimatkani Joroisilla. Tämän kauden suuret tavoitteet ovatkin taas Joroisten puolimatka heinäkuussa sekä Kööpenhaminan Ironman elokuussa. Köpis TJ 72!

Yleensä ilmoittaudun kilpailuihin ja tapahtumiin hetken mielijohteesta ja viime tingassa, joten kesän tapahtumakalenterini täyttynee kauden edetessä. Tähän mennessä sovittuja kisoja tälle kesälle on:

16.5. Helsinki City Run
6.6. Vantaa Triathlon perusmatka
9.6. Bianchi Cup aika-ajo
13.6. Jukolan viesti
4.7. Voimarinteen teräsmieskisa (perusmatka)
18.7. Finntriahtlon Joroinen (puolimatka)
23.8. Ironman Copenhagen

Jos teillä tulee mielen hyviä tapahtumia, jotka ovat osallistumisen arvoisia, niin antakaa vihjettä. Näistä kisoista ja niihin liittyvistä treeneistä ajattelin tänne jutustella. 

Folkewestimäiseen tapaan toivotan teidät tervetulleiksi mukaani matkalle henkisen ja fyysisen kestävyyteni rajamaille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti