perjantai 29. huhtikuuta 2016

Pakkauslaulu raikaa

Etkö keksi tyttö- tai poikaystävällesi joulu-/syntymäpäivä-/wappulahjaa?

Tämän postauksen lopussa on oiva lista, josta voit poimia helposti lahjavinkkejä. Triathlonistit taas voivat kopioida listan vaikka suoraan joulupukin kirjeeseen.


Matkalla ollaan!

Kirjoitan tätä lentokoneessa välillä Lontoo-Arrecife. Nyt ollaan noin Lissabonin kohdalla ja matkaa enää reilu tuhat kilometriä. Matkaan oon lähtenyt kotoa kuudelta aamulla. Pakkaaminen meni tapani mukaan aika myöhälle ja eiliset treenitkin jäi väliin, perhana. Olin kentällä kuitenkin hyvissä ajoin ja kävin syömässä Cesar's Little Italyssa kunnon aamupalan. Koneeseen päästyäni muistan vain laittaneeni luurit korville ja siihen katkesi filmi. Heräsin vasta Lontooseen laskeuduttaessa, kun näin unta olevani lääkärissä korvakipujen vuoksi. Lontoon kentällä sitten piti tappaa aikaa viitisen tuntia ja tästäkin iso osa meni torkkuen ja musiikkia kuunnellen.

Nyt kuitenkin Lanzarote jo lähestyy ja näin ikkunasta ainakin pyörälaukun päätyneen tähän samaan koneeseen. Joku oli tosin lätkäissyt siihen jonkun ison punaisen tarran ja vähän huolestuttaa, että mitä se tarkoittaa... Ehkä sieltä on poistettu joku vaarallinen esine, kuten takakiekko. Laukkujen painotkin taitaa olla ihan painorajojen äärillä. Toivottavasti kaikki kamat tulee kuitenkin ehjinä perille.

Kentällä mua pitäisi sitten odottaa vuokra-auto, jolla huristelen kätevästi hotellille ja myös huomiset kisamatkat. Pitänee käydä ajelemassa koko IM-pyöräreittikin läpi, jos vaan huomenna ehdin. Vuokra-auto ei paljoa maksanut ja taksikyydit olisivat tulleet paljon kalliimmiksi. Yritin vielä varmistaa vuokrafirmasta, että mahtuuhan tuo mun pyörälaukku varmasti autoon, mutta saa nähdä miten käy. Toivotaan toivotaan.

Tämä ilta meneekin pyörää kasatessa ja kamoja säätäessä. Ja huomenna sitten kauden ensimmäinen kisastartti klo 10 paikallista aikaa. Kirjoittelen sitten taas kisasta vähän raporttia tänne blogiin.

- Jouko

Tässä mukaan pakkaamani tavarat, joilla luulen näiden seuraavien viikkojen treenit & kisat selviäväni:

Lentoliput
Ilmoittautumislaput
Passi
Puhelin + laturi
Läppäri + laturi
Kuulokkeet

Kisapuku x 3
Lippis
Aurinkolasit
Numerovyö
Kello + laturi
Sykevyö x 2

Märkäpuku
Uimahousut
2 x Uimalasit
2 x Uimalakki
Pyyhe
Kelluke
Baby oil
Märkkäriliima

Pyörä
Polkimet
Poljinavain
Kuusikulma-avaimet
Pumppu
Öljy
Pyörän laturi
Mittari + laturi
Pyöräilykengät
Pyöräilykypärä
Pyöräilyhousut
Pyöräilypaita x 3
Ohut tuulitakki
Geelilaukku x 2
Juomapullo x 4
Huoltopullo: 2 x vararengas, nippusiteitä, rengasraudat, monitoimityökalu
Teippi

2 x Juoksukengät (kisa + treeni)
Urheilusukkia
Juoksuhousut
Juoksupaitoja
Vyölaukku/pullovyö

Alushousuja
Sukkia
Normikuteet lämpimään
Yövaatteet
Villasukat
Pesuaineet

Aurinkorasvaa
Hiilarii
Palkkarii
Urheilujuomaa
Suolaa
Geelejä
Patukoita
Magnesium
Burana
Maitohappobakteeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti